Life | 12 dingen die jij deze herfstvakantie gaat doen

zondag 8 oktober 2017



Qua nuttige en leuke dingen doen is de herfstvakantie voor mij altijd een beetje een herkansing van de zomervakantie. Voor de zomer begon stelde ik een enorme lijst met taken op die ik al eeuwen moest doen, die lijst is niet echt korter geworden na 6 weken vrij kan ik je vertellen. Nu wil ik een aantal dingen daarvan in de herfstvakantie gaan doen maar er staan natuurlijk ook leuke dingen gepland. Als student aan de HU heb je geen officiële herfstvakantie (bij mijn opleiding dan) maar wel een onderwijs luwe week, met geen les, vakantie dus in andere woorden.

💝 Je gaat je Marie Kondo boek opgraven en nu écht een keer je kleding uitzoeken.

💝 Nadat je bovenstaande activiteit hebt gedaan ga je lekker een ochtendje naar de Primark om je kast weer aan te vullen met alles wat je (niet) nodig hebt.

💝 Je gaat ongegeneerd relaxen zonder je druk te maken over studie deadlines en tentamens.

💝 Je kan ook eindelijk een heel seizoen van een serie kijken in één of twee dagen. Zo wil ik nog steeds het nieuwste seizoen van Prison Break kijken!

💝 Je gaat je was wegwerken, en nu écht.

💝 Je gaat eindelijk een uitgebreid recept proberen voor een lekker diner of een toffe taart. Ik wil al eeuwen een keer macarons maken en hoop daar binnenkort echt aan toe te komen.

💝 Je gaat je vast voorbereiden op het volgende blok op school (yeah right, dit ga ik natuurlijk nooit doen maar het gaat om het idee).

💝 Je gaat vooruit schrijven voor je blog want dan kom je volgende drukke periode op school niet in de stress.

💝 Je gaat eindelijk je vrienden weer een keer uitgebreid zien want iedereen is drukdrukdruk.

💝 Je lees ook weer een keer een boek wat niet voor school is, heerlijk!

💝 Je gaat je oude spulletjes eindelijk op Marktplaats/United Wardrobe zetten en mooi wat extra geld verdienen

💝 Je gaat lekker veel uitslapen en veel te laat naar bed!

Ik ben heel benieuwd hoe veel van bovenstaande 10 dingen ik écht ga doen, laat je weten wat jij gaat doen deze vakantie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Leuk dat je hier bent, nog leuker als je een reactie achterlaat!